presentation & filmvisning

Operafilmen I Annan Himmel är ett autentiskt och drömrealistiskt passionsdrama på 2010-talet i Sverige kring Ivan och Amora som av ren slump lockas till en dejtingsida, och som speglar konsekvenserna av problematiken att förena deras "virtuella" och "verkliga" identiteter – en effekt av alla dessa otaliga dejtingsajter som florerar i vår tid. Publiken bjuds på passion, dråplighet, längtan, kärlek, besvikelse, dramatik och humor samt en oväntad knorr i filmens slutscen. 

Priset är 2000 kr + moms – oavsett storlek på publik – för ett personligt besök av tonsättaren, regissören och producenten själv som presenterar och visar sin film. Och det kan ske i vilket sammanhang som helst: på biografen, biblioteket, födelsedagsfesten, firmafesten, företagets årsmöte. Eller varför inte bara vid ett festligt tillfälle med dina grannar, vänner, din käresta, din familj? Tillkommer ersättning för resa och logi.

Inga begränsningar finns ju. Precis som Ivan och Amora sjunger i denna opera: "varför ska jag begränsa mig?" Det enda ni behöver är en TV-skärm eller ännu bättre en projektor & filmduk. Men vem har inte åtminstone en TV-skärm i dag av någorlunda storlek? Ljudanläggning med högkvalitativt ljud ingår också i priset, samt uppspelare av filmen. Även affisch finns klar för er och kan specialdesignas:  affisch_prototyp 

Filmen är drygt 2 timmar lång i 3 akter. Paus går förstås bra att ta mellan akterna. Filmen är också textad på svenska (samt engelska och italienska). Och den finns i flera spelformat, såsom exempelvis mp4 och blu-ray, men även i DCP för visningar i biografsalonger.